Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Ajax Open Dag

28 juli 2018 @ 12:00 17:00

Ajax Open Dag

Festiviteiten & spelerspresentatie

In de Johan Cruijff ArenA en op het ArenA Park vinden vanaf 12:00 uur festiviteiten en clinics plaats. Op het podium in het ArenA Park zijn optredens en artiesten te zien en rond 15:30 uur de spelerspresentatie van Ajax 1. Op het trainingsveld aan de noordkant van de ArenA vinden de gehele dag inloopclinics plaats in het kader van 50 jaar Bijlmer.

Ook de handtekeningenjagers kunnen hun hart ophalen. Van 16:00 tot 17:00 uur zullen spelers van Ajax in Afas Live hun krabbel zetten en samen met fans op de foto gaan. Kom op tijd, want vol = vol.

Johan Cruijff ArenA

Tijdens de Open Dag kunnen alle bezoekers een blik werpen in de Johan Cruijff ArenA. Via ingang Zuid H is iedereen welkom om het grootste stadion van Nederland van binnen te bekijken. Voor de supporters die graag een rondleiding in de ArenA willen bijwonen, is er een unieke Open Dag aanbieding beschikbaar.

Voor slechts €5,- krijg je op 28 juli (al vanaf 10:00 uur, dus ook vooraf te doen) een rondleiding door o.a. de kleedkamers, de perskamer en de Ajax Gallery of Fame.

Johan Cruijff Boulevard 1
Amsterdam, 1100 DL
+ Google Maps