Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Amsterdam Blend Market Winter Special

24 november 2019 @ 12:00 17:00

Amsterdam Blend Market Winter Special

Zondag 24 november van 12:00 – 17:00 vindt voor de tweede keer de Amsterdam BLEND Market Winter Special plaats op Plein ’40-‘45.

Met een verse stroopwafel, warme chocolademelk of glühwein in de hand struint de bezoeker langs kraampjes vol curiosa, creaties en SinterKerst cadeaus aangeboden door Amsterdammers.

Activiteiten

Activiteiten zijn er voor jong en oud met onder meer upcycled cadeau workshops, spelletjes tent, schmink en zweefmolen. Op het overdekte terras geniet men bij de kachels van een hapje, drankje en live optredens van Dennis Isidora, Mad Tea Party en Vuurpaard.

Kindertentoonstelling

Extra verrassing deze editie is het Verzetsmuseum Junior op Wielen met interactieve kindertentoonstelling.

Meedoen?

Bewoners, creatieve ondernemers en sociale initiatieven uit West en Nieuw-West kunnen zich nog aanmelden voor een kraam via www.amsterdamblendmarket.nl. Jonge Amsterdammers t/m 18 jaar doen gratis mee met hun eigen tweedehands en zelfgemaakte spulletjes.

Organisatie

Amsterdam Blend Market Winter Special wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam BLEND Events i.s.m. buurtcollectief Wij Zijn Plein ’40-’45 en Gemeente Amsterdam. Om de diverse bewonersgroepen samen te brengen en er een bruisend plein van te maken. Een plein waar bewoners en bezoekers trots op kunnen zijn en naast winkelen er ook kunnen ontspannen.

Bewoners, creatievelingen, lokale ondernemers en sociale initiatieven uit de omgeving presenteren er hun ‘tweede leven’ (tweedehands, vintage, upcycled) artikelen, zelfgemaakte producten, lekkernijen, live talent en creatieve activiteiten.

Plein '40-'45
Amsterdam, 1063 KR
+ Google Maps