Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Amsterdamse Sport- en Beweegweek

15 september 2023 @ 08:00 24 september 2023 @ 23:00

Amsterdamse Sport- en Beweegweek

Van 15 t/m 24 september vindt de Amsterdamse Sport- en Beweegweek plaats in alle stadsdelen die de stad rijk is. De primeur dit jaar is dat er ook aandacht komt voor Amsterdammers voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is. Zorg- en welzijnsorganisaties HVO Querido, Reade, Cordaan, Arkin en Combiwel hebben het initiatief genomen voor dit Beweegonderdeel. Dankzij het enthousiasme van veel beweegaanbieders staat er een mooi activiteitenaanbod op: www.amsterdaminbeweging.nl.

Iedereen beleeft een sportieve boost tijdens de Amsterdamse Sport- en Beweegweek

De Beweegweek nodigt inwoners uit het laagdrempelige aanbod uit te proberen. Denk hierbij aan stoelyoga, rolstoelrugby, een speurtocht met een duofiets, een cursus mindfulness of salsa. Het gaat erom dat iedereen mee kan doen en inziet dat je overal kan bewegen. Daarin zit de winst.

Een van de beweegaanbieders, Team Sportservice, over hun wandelactiviteit: “Samen wandelen is een makkelijke en leuke manier om gezond te leven. Het verbetert je stemming, verlaagt je kans op chronische ziektes en draagt bij aan een gezond gewicht.” Probeer het uit!

Wie: Volwassenen tussen de 18-120 jaar
Wat: Gratis laagdrempelige beweegactiviteiten voor iedere Amsterdammer
Wanneer: 15 t/m 24 september

Programma Amsterdamse Beweegweek

Het totale aanbod is te vinden op de website www.amsterdaminbeweging.nl. Deelnemers kunnen zelf activiteiten zoeken in hun stadsdeel en zich hiervoor aanmelden. Verken jij liever het sportaanbod van deze week, kijk dan op: https://evenementen.amsterdam.nl/sportkalender/

Gratis Amsterdamse Sport- en Beweegweek
Amsterdam,