Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Capital Cars & Classics

7 maart 2020 @ 10:00 8 maart 2020 @ 18:00

Capital Cars & Classics Auto Expo

Expo voor autoliefhebbers met aanbod van exclusieve supercars tot oldtimers van weleer.

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam.

Aanbod

Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. In 2020 alweer de vijfde editie en het evenement heeft alles in zich om uit te groeien tot een prominente autobeurs. Daarmee kan het zich scharen in het rijtje van Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

Gastronomie & Lifestylebeurs

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering.

Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen.

Waar

Ook de vijfde editie in maart 2020 zal plaatsvinden in het industriële karakter van de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

€22,50 Capital Cars & Classics – voor liefhebbers van classic cars & supercars!

Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam, 1021 KP
+ Google Maps