Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Cinekid Festival Amsterdam

13 oktober 2021 @ 08:00 30 oktober 2021 @ 17:00

Cinekid Festival Amsterdam

Het Cinekid Festival kenmerkt zich door een educatief- en interactief karakter en vormt het jaarlijkse uitje voor kinderen tijdens de herfstvakantie. Kinderen actief betrekken bij kwalitatief hoogstaande media; dat is waar het om draait bij Cinekid.

Te doen

Bezoek de mooiste films, premières van nieuwe tv-series en maak kennis met de mensen achter de schermen.

Daarnaast kunnen kinderen urenlang spelen in het MediaLab. Een interactieve beleving en ontdekkingsreis met ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (nieuwe) media en een uiteenlopend aanbod van workshops en masterclasses.

Wanneer

Het Cinekid Festival vindt in Amsterdam plaats van woensdag 13 t/m zaterdag 31 oktober 2021.

Locaties Amsterdam

Cinekid Play

Naast de fysieke voorstellingen kun je Cinekid dit jaar ook online bezoeken, via Cinekid Play. Ontdek met je zelfontworpen avatar de leukste films en games. Cinekid Play is er het hele jaar door. Registreren kan door een gratis account aan te maken op de website van Cinekid Play.

Cinekid Professionals

Van 19 t/m 22 oktober staat Cinekid Professionals op de kalender. Het internationale meeting-point waar makers en doelgroep elkaar ontmoeten en inspireren. Met tal van lezingen en zowel afgeronde projecten als producties in de koker, op zoek om ontdekt te worden.

Landelijk initiatief

Het festival is een initiatief van Stichting Cinekid. Naast Amsterdam vinden er tijdens de herfstvakantie Cinekid voorstellingen en activiteiten plaats bij filmtheaters en cultuurhuizen verspreid over het hele land.

Pazzanistraat 4
Amsterdam, 1014 DB
+ Google Maps
Bezoek de mooiste films, premières van nieuwe tv-series en ontdek het Medialab!