Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Grommet Surf Camp

« Alle Evenementen

Grommet Surf Camp

juli 22 @ 09:30 juli 26 @ 16:30

Grommet Surf Camp Wijk aan Zee

Een hele week surfen, e-skaten, branding raften, slacklinen, en nog veel meer stoere sporten? Het kan tijdens het Grommet Surf Camp op het Noordstrand in Wijk aan Zee / Velsen-Noord. Aan het eind van de dag gaan de deelnemers naar huis met een bundel stoere verhalen!

Perfecte surfspot

Bij de Noordpier in Wijk aan zee zijn de omstandigheden ideaal om te leren surfen. Door de pier hebben de zandbanken zich mooi kunnen vormen waardoor de golven langer doorrollen en je minder last hebt van stromingen.

Australische roots

Surfschool Ozlines met Australische roots is één van de beste surfscholen, mede door de locatie, gedreven instructeurs, lessen op maat, maar natuurlijk ook vanwege de relaxte en gezellige sfeer.

Doelgroep

De hele zomer opent Ozlines Surfschool haar deuren voor kinderen van 8 t/m 14 jaar voor een onvergetelijke strandweek. Tijdens Grommet Surf Camp krijgt de jeugd een paar uur per dag surfles van gecertificeerde en enthousiaste coaches. Surfen, plezier en veiligheid staan voorop, dus een zwemdiploma is een vereiste.

Wanneer

  • Hele zomervakantie.
  • Maandag t/m vrijdag van 09.30-16.30 uur.
  • Eerste surfweek in 2024 start op maandag 22 juli.
  • Tweede surfweek in 2024 start op maandag 29 juli.
  • Derde surfweek in 2024 start op maandag 19 augustus.
  • Laatste surfweek in 2024 start op maandag 26 augustus

Overige activiteiten

Ozlines Surfschool verzorgt tevens surflessen voor de jeugd en heeft daarnaast een breed aanbod van andere disciplines zoals Stand Up Paddling (SUP), kitesurfen en opleidingen tot strandwacht.

€325 Een hele week surfen, e-skaten, branding raften, slacklinen, en nog veel meer stoere sporten op het Noordstrand in Wijk aan Zee / Velsen-Noord.

Reyndersweg 3E
Velsen-Noord, 1951 LA