Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Jaarmarkt Slotermeer Plein 40-45

11 juni 2023 @ 11:00 17:00

Jaarmarkt Slotermeer Plein-40-45

Zondag 11 juni van 11:00 – 17:00 uur vindt de tweede editie plaats van de Jaarmarkt Slotermeer op Plein ‘40-’45.

Voor jong & oud

Met meer dan 200 kramen, live muziek, food terras, workshops, sport- en spelactiviteiten kunnen bezoekers van alle leeftijden een hele dag vertoeven op het plein. Toegang is gratis.

Verkoop en vermaak voor iedereen

Marktlopers kunnen zich voorbereiden op meer dan een halve kilometer aan shopplezier vanaf het winkelcentrum tot het Carillon.

Op de Amsterdam BLEND Market staan o.a. sociale buurtinitiatieven en kleine ondernemers met handgemaakte cadeau artikelen, upcycle creaties, duurzame fashion, vintage parels en delicatessen. Op de XXL Rommelmarkt bieden buurtbewoners hun tweedehands koopjes aan – van speelgoed en kleding tot huis-, tuin- en keukenaccessoires.

Op het terras kun je proeven van smaken uit alle windstreken en meedansen of -zingen met optredens van ZiXuan & Slow Train, Lena&Eden, Bolivia Minka, Muziekgroep BuBo, Benjamin Boss en de Mad Teaparty band.

Alle highlights zijn te volgen via de instagram en facebookpagina’s van Amsterdam BLEND. Wie zelf nog een verkoopkraam wil boeken of een activiteit wil aanbieden kan zich t/m zondag 4 juni aanmelden via www.amsterdamblendmarket.nl

Activiteiten

Verspreid over het terrein zijn er diverse activiteiten zoals de OBA Voorleeskraam, Verzetsmuseum Junior op Wielen, schmink, FunBikes, reuze spellen, mini golf, springkussen, creatieve workshops en het klauterveld voor het Tuinstadhuis met LoeKoe.

Het Buurtplein

De Jaarmarkt Slotermeer is een initiatief van Wij Zijn Plein ‘40-’45 – een buurtvereniging samengesteld uit bewoners, ondernemers en de Gemeente Amsterdam. Mensen die in de buurt wonen, werken of anders actief zijn kunnen lid worden van de vereniging. Zo kunnen ze gezamenlijk ideeën tot leven brengen en betrokken raken met acties om het plein een prettige en veilige omgeving te maken waar iedereen zich thuis en gehoord voelt.

De Jaarmarkt Slotermeer wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Amsterdam BLEND Events en Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West.

Gratis Gezellige jaarmarkt voor jong en oud met meer dan 200 kramen, live muziek, food terras, workshops, sport- en spelactiviteiten
Plein '40-'45
Amsterdam, 1063 KR
+ Google Maps