Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Noorderpark Festival

6 september 2020 @ 12:00 19:00

Noorderpark Festival

Op zondag 6 september (onder voorbehoud!) komt het Noorderpark Festival terug met een stampvol programma voor en door Noord!

Update

Vanwege Corona en de daarbij horende maatregelen en beperkingen is de organisatie nog aan het onderzoeken of het haalbaar is.

Voor jong & oud

Het Noorderpark Festival is een gratis cultureel festival voor en door bewoners, organisaties en ondernemers uit Amsterdam-Noord.
Er is een bomvol programma voor iedereen. TENT en Circus Kristal komen met hun meespeelcircus naar het Noorderpark, om jong en oud op te leiden tot ware circusartiest. Op het Tolhuistuinpodium staan de muzikanten uit Noord klaar met spetterende optredens van weer een verrassende line-up.

Activiteiten & workshops

Het grasveld wordt omgetoverd tot activiteitenveld met onder andere workshops van Noordjes Kinderkunst en het NDSM Kinderatelier.

Voetjes van de vloer

Liever dansen? Swingen wordt het bij het Danspaleis! Hier komt jong en oud samen om ouderwets te rock’n rollen.

Eten & drinken

Honger gekregen? Op de markt vertegenwoordigen de Noordse ondernemers alle verschillende wereldkeukens. Van Braziliaans tot Indiaas en van Tosti’s tot Roti. Ook cultureel en maatschappelijk Noord presenteert zich op deze markt.

Kortom kom langs en geniet van al het moois dat Amsterdam Noord te bieden heeft.

Wanneer

  • 10.30-12.00 uur – Brunch voor buurtbewoners
  • 12:00 uur – Opening Noorderparkfestival en start 1000 van het Noorderpark
  • 13.00 uur – Start programma
  • 19.00 uur – Einde
Gratis Cultureel festival voor en door bewoners, organisaties en ondernemers uit Amsterdam-Noord met een bomvolle agenda.
Floraparkweg 1
Amsterdam, 1012 AA
+ Google Maps