Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Open Toren Dag Amsterdam

21 maart 2020 @ 10:00 16:00

Open Toren Dag Amsterdam

Beleef Amsterdam vanuit een ander perspectief en geniet van weidse stads- en vergezichten. Dat kan tijdens de Open Toren Dag waar zowel historische als hedendaagse gebouwen en instellingen in Amsterdam en omgeving de torens openen voor het publiek.

Voor jong en oud

Afhankelijk van de locatie staan er uiteenlopende activiteiten op de agenda, van rondleidingen en (film)presentaties tot muziekoptredens en tekenwedstrijden voor kinderen.

Let op!

Veel torens van de deelnemers van het evenement zijn vrij toegankelijk maar niet allemaal. Om één en ander in goede banen te leiden heeft u alleen toegang wanneer u in het bezit bent van een toegangsbewijs. Dit bewijs is enkele dagen voor aanvang van het evenement aan te vragen via de website.

Organisator

De Open Toren Dag Amsterdam is een initiatief van Stichting Open The Doors met alweer de zevende editie. Een feestje dus voor de liefhebbers van historische en hedendaagse torens.

Datum

  • Zaterdag 21 maart 2020.
  • Van 10.00 – 16.00 uur.

Let op! Vanwege het 750 jarig bestaan van Amsterdam in 2025 heeft de organisatie besloten om in 2023 en 2024 geen Open Toren Dag te organiseren.