Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sail Amsterdam 2025

20 augustus 2025 @ 08:00 24 augustus 2025 @ 19:00

Sail Amsterdam

Update

Sail Amsterdam is vanwege Corona geannuleerd en verplaatst naar 2025!

Eén van de grootste nautische evenementen ter wereld, Sail Amsterdam, staat weer voor de deur in de zomer van 2025. Een vijfdaags evenement wat garant staat voor spektakel en waar tallships, varend erfgoed en marineschepen centraal staan.

Stichting Sail

Stichting Sail Amsterdam is al van meet af aan de organisator van het wereldbekende evenement, wat sinds 1975 om de vijf jaar in en om het Amsterdamse IJ en de oevers van de Oostelijke Eilanden plaats vindt. In 2025 is het de 10e keer dat Sail de hoofdstad van Nederland aandoet.

Sail-inn

Het traditionele konvooi van ’s werelds grootste zeilschepen en Tallships van IJmuiden naar Amsterdam zal weer één van de hoogtepunten vormen van een enerverende kalender vol met festiviteiten, demonstraties, entertainment en culinaire verrassingen op de wal.

Sail Village

Nieuw in 2015 was het exclusieve terras Sail Village, een podium om je gasten te ontvangen en te trakteren op een combinatie van een trip langs de tallships, gastronomische hoogstandjes van diverse wereldkeukens en cultureel vermaak.

PreSail IJmond

Voor degenen die niet kunnen wachten, alvast willen proeven aan de tallships of misschien niet in de gelegenheid zijn om tijdens de Sail dagen Amsterdam te bezoeken.

Voorafgaand aan Sail Amsterdam vindt in augustus in de havens van IJmuiden en Beverwijk PreSail IJmond plaats. Een cultureel en nautisch evenement waar iedereen, van jong tot oud, van harte welkom is!

Wanneer

  • Sail Amsterdam 2025 vindt plaats van woensdag 20 t/m zondag 24 augustus 2025.
  • Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek.
  • Daarnaast zijn er legio aanbieders met verrassende arrangementen.

Meer info

Gratis Sail Amsterdam 2025 is vrij toegankelijk voor jong & oud!
Veemkade
Amsterdam, 1019 BL
+ Google Maps