Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Sierplein Buurtbraderie

mei 11 @ 11:00 16:00

NIEUW dit jaar is de Sierplein BuurtBraderie! Dit is een initiatief van het Sierplein Comité gesteund door Gemeente Amsterdam BuurtBudget. Iedereen is welkom!

Alle buren mogen meedoen met mooie artikelen, kunst, tweedehands en leuke activiteiten – bewoners, kleine ondernemers, food verkopers en sociale initiatieven. De jongste buren kunnen aansluiten bij de Kids Kleedjesmarkt. Deze editie is er extra aandacht voor het thema GROEN zoals lente, natuur en duurzaamheid.

Het plein komt vol te staan met kramen van buurtgenoten met eigen creaties, lekkernijen en heel veel tweedehands koopjes. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een springkussen, de Kids Kleedjesmarkt en de groene workshops Potjes Pimpen en Stekjes Maken. Wil je ook een kraam voor creaties, cadeaus of curiosa of wil je een activiteit aanbieden? Iedereen kan zich aanmelden: kleine ondernemers, creatieven, sociale initiatieven en buurtbewoners.

Volg de highlights op facebook en instagram.

Meedoen

Kraamplekken zijn er al vanaf €10,-. Voor gratis activiteiten en de Kids Kleedjesmarkt is deelname gratis. Meld je nu aan!

Gratis Sierplein Buurtbraderie
Sierplein
Amsterdam, 1065 LM
+ Google Maps