Amsterdam Roots Festival

Het Amsterdam Roots Festival is een productie van Stichting Amsterdam Roots en een samenwerkingsverband met toonaangevende poppodia als de Melkweg, Paradiso, Bimhuis en de Tolhuistuin.

Roots Open Air

Op zondag 7 juli tovert Amsterdam Roots Festival het Oosterpark weer om tot een paradijs van muziek, urban dance en circus tijdens Roots Open Air! Maak kennis met opkomend talent en spraakmakende artiesten van over de hele wereld en laat je meevoeren door hun persoonlijke verhalen.

Activiteiten

Naast verrassende optredens op de verschillende podia vind je lekker eten en mooie producten op de Roots Bazaar en is er ruimte voor bezinning en verdieping in het Context Palace. Interviews, gesprekken en workshops met als thema ‘belonging’ zullen je horizon flink verbreden! Met ook dit jaar weer speciale aandacht voor de kids met diverse voorstellingen en workshops.

Roots Indoor

Naast Roots Open Air op 7 juli staan er tijdens het Amsterdam Roots Festival van 2 t/m 10 juli door heel Amsterdam verschillende evenementen en optredens op de agenda.

Waar

De 22e editie van Roots Open Air vindt in 2019 weer als vanouds plaats in het Oosterpark.

Wanneer

  • Roots Indoor – 2 juli t/m 10 juli 2019
  • Roots Open Air – zondag 7 juli 2019 > 13.00 – 23.00 uur

Meer info

Start:

2 juli 2019 13:00

Einde:

10 juli 2019 23:00

Vergoedingen & Tickets

Roots Open Air
Gratis

Muziek, urban dance en circus tijdens Roots Open Air! Met opkomend talent en bekende artiesten van over de hele wereld!

Amsterdam Roots Indoor
0,00 €

Variabel - afhankelijk van optreden en locatie

Evenementenlocatie

Adres:

Oosterpark Amsterdam