Capital Cars & Classics

Expo voor autoliefhebbers met aanbod van exclusieve supercars tot oldtimers van weleer.

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam.

Aanbod

Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het evenement heeft plaatsgevonden in 2016 en 2017, ook de derde editie in maart 2018 was weer een succes en het evenement heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

Gastronomie & Lifestylebeurs

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering.
Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen.

Waar

Ook de vierde editie in maart 2019 zal plaatsvinden in het industriële karakter van de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

Meer info

Start:

16 maart 2019 10:00

Einde:

17 maart 2019 18:00

Vergoedingen & Tickets

Afhankelijk van activiteit vanaf
17,50 €

Evenementenlocatie

Adres:

Kromhouthal Amsterdam