Mercatormarkt Amsterdam

Een aantal keer per jaar staat het Mercatorplein in Amsterdam-West in het teken van een braderie tijdens de Mercatormarkt.

Ambachtelijk & duurzaam

Een levendige boerenmarkt annex braderie met ruim dertig kramen waar naast het aanbod van dagverse en biologische producten ook plaats is voor curiosa en vintage artikelen, alles met een duurzaam karakter. Daarnaast kunt u er genieten van muziekoptredens, straattheater en spannende verhalen!

Aanbod

Het aanbod in de kramen op de Mercatormarkt in Amsterdam bestaat uit een mix van tweedehands spullen en verrassende creaties van buurtbewoners en ondernemers uit de buurt met lokale producten, zowel food als non-food. Voor ieder wat wils en iedere keer anders!

Voor jong & oud

Een stukje entertainment voor de allerkleinsten zoals de reuze-sjoelbak, draaimolen, poppenkast en diverse workshops completeert het geheel en maakt de Mercatormarkt tot een leuke invulling voor een gezinsuitje op de zaterdag.

Wanneer

  • Van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Iedereen is welkom.
  • Toegang gratis.

Meer info

Start:

19 december 2020 10:00

Einde:

19 december 2020 17:00

Vergoedingen & Tickets

Bezoekers
Gratis

Levendige braderie op het Mercatorplein met dagverse en biologische producten, curiosa, vintage artikelen, muziekoptredens en straattheater

Evenementenlocatie

Adres:

Mercatorplein Amsterdam