Openingsfeest August Allebéplein

Op zaterdag 6 juli van 12:00 tot 17:00 staat het Openingsfeest August Allebéplein op de agenda. Een feest vol vermaak met feestelijke opening, terug- en vooruitblikken, buurtmarkt, kids’ vrijmarkt, live muziek, picnicterras en activiteiten voor alle leeftijden.

Wie woont of werkt in Overtoomse Veld, Slotervaart of net over het Rembrandtpark in de Baarsjes komt vast wel eens op het August Allebéplein.

Vernieuwd plein

Na een lange tijd verbouwingen ligt het plein er nu prachtig bij met nieuwe fonteinen, banken, bestrating en bomen. Het is nu een plek geworden waar je lekker kunt ontspannen met andere pleinbezoekers. In de omgeving wordt de laatste jaren flink gebouwd en verbouwd. Dit betekent veel nieuwe buurtbewoners en winkels.

Festiviteiten

Het Openingsfeest August Allebéplein is voor én door de buurt. Buurtgenoten worden opgeroepen om zelf met ideeën te komen!

Bewoners en creatieven kunnen bijvoorbeeld meedoen met een kraam om hun tweedehands of zelfgemaakte spullen te verkopen, jonge Amsterdammers t/m 18 jaar doen gratis mee op de Kids’ Vrijmarkt. Muzikaal talent neemt plaats op het podium in de Ru Paré Talentshow, sociale initiatieven betrekken de buurt middels activiteiten en ondernemers introduceren hun producten of diensten.

Vrijwilligers welkom

Wie gezellig mee wil helpen bijvoorbeeld met versieren, inrichten of fotograferen is ook van harte welkom. Zo leren we elkaar beter kennen als goede buren en weten we wat deze dynamische buurt te bieden heeft.

Meedoen

Meld je aan via amsterdamblendmarket.nl en Stichting Amsterdam BLEND denkt met je mee om jouw idee tot leven te brengen.

Het Openingsfeest August Allebéplein is een initiatief van Stadsdeel Nieuw-West.

Waar

Start:

6 juli 2019 12:00

Einde:

6 juli 2019 17:00

Vergoedingen & Tickets

Bezoekers
Gratis

Een feest vol vermaak met feestelijke opening, buurtmarkt, kids vrijmarkt en live muziek

Kraam huren vanaf
15,00 €

Marktkraam om je tweedehands of zelfgemaakte spullen te verkopen

Kids Vrijmarkt
Gratis

Tot en met 18 jaar

Evenementenlocatie

Adres:

August Allebéplein Amsterdam