Tattoo, Art en Street Art Conventie 2019

Zoemende machines, kleurrijke mensen en de beste tattoo artiesten van over de hele wereld.

Tattoo liefhebbers maken zich opnieuw op voor de grootste en meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux: De Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2019.

Internationale sterren

Ook deze editie zijn weer vele beroemde tattoo artiesten uit binnen- en buitenland present. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.

Te doen

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.

Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor Street Art: diverse Street Art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves.

Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Waar

De 15e editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie vindt als vanouds plaats in Congrescentrum RAI te Amsterdam-Zuid.

Wanneer

  • Vrijdag 25 oktober van 12.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 26 oktober van 11.00 – 23.00 uur
  • Zondag 27 oktober van 11.00 – 20.00 uur

Meer info

Start:

25 oktober 2019 12:00

Einde:

27 oktober 2019 20:00

Vergoedingen & Tickets

Tickets vanaf
12,00 €

Alleen verkrijgbaar aan kassa

Evenementenlocatie

Adres:

Congrescentrum RAI Amsterdam