Tattoo, Art en Street Art Conventie 2021

Tattoo liefhebbers kunnen zich weer opmaken voor de grootste en toonaangevende tattoo conventie van de Benelux: De Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2021.

Dit betekent drie dagen lang zoemende machines, kleurrijke mensen en de beste tattoo artiesten van over de hele wereld.

Internationale sterren

Ook deze editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie zijn er weer vele beroemde tattoo artiesten uit binnen- en buitenland present. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.

Te doen

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.

Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor Street Art: diverse Street Art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves.

Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Nieuwe locatie

De 16e editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie vindt in 2021 plaats in de NDSM loods op de hippe en creatieve NDSM-Werf in Amsterdam-Noord.

Wanneer

  • Vrijdag 24 september van 12.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 25 september van 11.00 – 23.00 uur
  • Zondag 26 september van 11.00 – 20.00 uur

Meer info

Start:

26 september 2021 11:00

Einde:

26 september 2021 20:00

Vergoedingen & Tickets

Tickets vanaf
12,00 €

Alleen verkrijgbaar aan kassa

Evenementenlocatie

Adres:

NDSM plein 85