A'DAM Toren

Home » Vrije Tijd » Uitgaan » Evenementenlocatie » A’DAM Toren

Met zijn 100 meter lengte is de A’DAM Toren een niet te missen verschijning aan de Noordelijke IJ-oever tegenover Station Amsterdam Centraal.

De A’DAM Toren is de nieuwe naam van het voormalige Shell gebouw, in de volksmond ook wel bekend als de Overhoeks Toren, met multifunctionele bestemming die goed past in het plaatje van het steeds hipper wordende stadsdeel.

Metamorfose

De Toren, die al vanaf 2009 leeg stond, heeft een grote metamorfose ondergaan en is veranderd van een saai kantoor in een creatieve en veelzijdige hotspot waar van alles te beleven valt.

Multifunctioneel

De toren biedt onder meer plaats aan een:

Opening

Na een grondige verbouwing, die ruim anderhalf jaar heeft geduurd, was het op zaterdag 14 mei 2016 zover en konden de eerste bezoekers de lift nemen naar het panoramadek op de bovenste etage.

Open 24/7

De A’DAM Toren is een zogenaamde 24-uurs locatie die de klok rond open is, 365 dagen per jaar.

Bereikbaarheid

Op loopafstand van de A’DAM Toren bevinden zich tal van opstappunten van het Openbaar Vervoer. Zo zijn er busverbindingen, het Buiksloterwegveer en Station Amsterdam Centraal. Komt u met eigen vervoer dan kunt u gebruik maken van de parkeergarage onder de A’DAM Toren.

Adres

Overhoeksplein 5 1031 KS Amsterdam

GPS

52.3837349, 4.9024075

In de buurt


Op de kalender