Buiten Strandcafé en Restaurant

Home » Vrije Tijd » Buiten Strandcafé en Restaurant

Update

Hotel Buiten is al een tijdje gesloten. Momenteel wordt er hard gezocht naar een oplossing voor een doorstart. Zo zijn er onder meer flyers uitgedeeld in de buurt met de vraag of je iets kunt betekenen om deze prachtige locatie open te houden.

Bijv. door een investering (klein of groot), meehelpen met klussen en misschien als toekomstige medewerker. Ook krijgt de horeca een nieuwe naam: BUITEN, Strandcafé & Restaurant. Meer informatie is te vinden op: www.buiten-amsterdam.nl

———————————————————————————————————

Buiten is een restaurant annex strandcafé met een ecologisch karakter aan de westoever van de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.

Je kunt er heerlijk chillen op het zonnige terras aan het water terwijl je geniet van een borrel, sandwich of één van de gerechten uit de eigengereide keuken.

Verrassende kaart

Bij Buiten Strandcafé en Restaurant is alles net even anders, koude biertjes afkomstig uit onder meer de ketels van brouwerij de Zeven Deugden, een kaart die altijd weer verrassend is met een keuze uit vegetarische, vis en vleesgerechten, veelal bereid op de barbecue en geserveerd met biologische ingrediënten uit eigen tuin.

Te doen

In de zomermaanden staan er regelmatig clubavonden en themaweekenden op de agenda die doen denken aan een culturele broedplaats; ontspannen, eigenzinnig en laagdrempelig.

Mogelijkheden tot huur

Voor wie op zoek is naar een aparte locatie voor bv. de invulling van een bedrijfsuitje, feest, groepsborrel, evenement etc. biedt Buiten Strandcafé en Restaurant doordeweeks ook mogelijkheden tot huur van de locatie.

Wanneer

  • Woensdag t/m zondag van 11:00 – 22:00 uur.

NB. Dit is een proefperiode. Mogelijk verandert dit nog.

Adres

Th.J. Lammerslaan 3 1064 DH Amsterdam

GPS

52.371551849294, 4.8214477300644

Telefoon

Opening Hours

Maandag

x

Dinsdag

x

Woensdag

11:00 – 22:00 uur

Donderdag

11:00 – 22:00 uur

Vrijdag

11:00 – 22:00 uur

Zaterdag

10:00 – 22:00 uur

Zondag

10:00 – 22:00 uur

Vooralsnog zijn deze tijden een proefperiode. Mogelijk dat dit nog wijzigt in de toekomst.

In de buurt


Op de kalender