Cinema De Vlugt

Home » Vrije Tijd » Uitgaan » Bioscoop » Cinema De Vlugt

Cinema De Vlugt is onderdeel van Oxville Cinema. Oxville Cinema brengt structureel en actueel filmaanbod naar Amsterdam Nieuw-West. Voor de bewoners, door de bewoners. Tot 2020 werden de films vertoond in Theater De Meervaart.

Cultuurhuis De Vlugt

Tegenwoordig is de bioscoop onderdeel van Cultuurhuis De Vlugt. Een actieve kunstenaarsagglomeratie gesetteld in een voormalig schoolgebouw die plek biedt aan ateliers, kantoorruimtes en studio’s voor ruim 30 ondernemers in de creatieve sector.

Multifunctioneel

De bioscoopzaal kent een intieme setting en biedt plaats aan 50 bezoekers. Daarnaast is er nog een theaterzaal, studio’s en vergader- en repetitieruimtes die breed inzetbaar zijn. Zo biedt Cinema De Vlugt opties voor bijv. een presentatie, première of lezing.

Aanbod

De programmering van Cinema De Vlugt is zeer breed met een aanbod van films in allerlei genres en voor jong en oud. Van kinderfilms en inspirerende documentaires tot blockbusters en arthouse die garant staan voor een leuke middag met de kids of een gezellig filmavondje met z’n twee.

Bereikbaarheid

Cinema De Vlugt is goed bereikbaar met zowel fiets als het Openbaar Vervoer. Wanneer u met de auto komt zijn er diverse parkeergelegenheden op loopafstand, deze zijn (deels) wel betaald.

Adres

Burgemeester de Vlugtlaan 125 1063 BJ Amsterdam

GPS

52.3800971, 4.8275016

Telefoon

In de buurt


Op de kalender