Euroscoop Cinema en Leisure Centrum is een nieuwe bioscoop annex uitgaanscentrum in Amsterdam Noord en onderdeel van de bioscoopketen Pathé.

Film

Kom genieten van het filmaanbod die Euroscoop biedt. Met twaalf zalen is er een gevarieerd programma en voor ieder wat wils!

Entertainment

Naast de bioscoopzalen biedt Euroscoop Amsterdam Noord nog veel meer. Zo is er een plek gereserveerd voor Sir Winston Fun & Games. Een leisure centrum waar je naar hartenlust kunt gamen op moderne machines. Voor jong en oud zijn er diverse video games, skill games en arcadespellen te spelen. Kortom, genoeg voor een leuk gezinsuitje of avondje uit.

Alsof dat nog niet genoeg is kun je er ook terecht voor een rondje Glow Golf. Een indoor midgetgolfbaan met een circuit wat bol staat van de spannende lichteffecten.

Hollywood Café

Voor wie trek gekregen heeft biedt het Hollywood Café een verassende plek voor een natje of droogje. Van een kopje koffie, een cocktail tot een gerecht uit de Amerikaanse keuken.

Arrangementen

Zoek je een uitdagende omgeving voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, teambuilding of andere groepsactiviteit? Ook voor arrangementen ben je bij Euroscoop aan het juiste adres. Er zijn diverse opties mogelijk om je event in te vullen en zo een onvergetelijk moment te bieden aan je vrienden, collega’s of familie.

Bereikbaarheid

Euroscoop Amsterdam Noord is uitstekend bereikbaar. Op loopafstand van Winkelcentrum Boven ’t Y, de Ring A-10 en Station Noord met metro- en busverbindingen. Komt u met eigen vervoer dan kunt u terecht bij diverse parkeergelegenheden zoals:

 

Adres

Adres:

Buikslotermeerplein 2003

Telefoon:
E-mail:

-

Toon route