Golfcentrum Amsteldijk

Home » Vrije Tijd » Sport » Golfbaan » Golfcentrum Amsteldijk

Golfcentrum Amsteldijk is gevestigd op een steenworp van Amsterdam ten oosten van Amstelveen-Zuid op de grens met de rivier de Amstel. Een heerlijke plek om een balletje te slaan in een landelijke omgeving.

Het uitgebreide golfcomplex meet ruim 40 hectare en is voorzien van alle denkbare faciliteiten voor liefhebbers van de golfsport. Zowel de aspirant als de doorgewinterde golfer zal zich er ook niet snel vervelen.

Voorzieningen

Zo is er een 9 holes course met A-status in een verrassend en uitdagende omgeving, een ruim opgezette driving-range en een golfschool. Om te oefenen kunt u terecht bij de ‘9 werelden van golf‘, een unieke trainingsfaciliteit waarbij alle skills en technieken van de golfsport aan bod komen.

Horeca

Voor lunch, diner, borrel en culinaire hoogstandjes kunt u terecht bij Brasserie 10. Het gezellige clubgebouw gehuisvest in een voormalige boerderij.

Arrangementen

Ook voor de invulling van een groepsactiviteit zoals bedrijfsuitje, (familie)feest of teambuilding biedt Golfcentrum Amsteldijk diverse arrangementen. Al dan niet verzorgd in combinatie met een complete catering.

Adres

De Afslag 1 1186 VG Amstelveen

GPS

52.280828205646, 4.8759017399057

Telefoon

In de buurt


Op de kalender