Haas & Popi Strandpaviljoen

Home » Vrije Tijd » Eten & Drinken » Strandpaviljoen » Haas & Popi Strandpaviljoen

Update

Haas & Popi is eind 2020 gesloten..

Haas & Popi was sinds eind 2018 de nieuwe uitbater van het populaire strandpaviljoen op het Strandeiland in IJburg.

Eten & Drinken

Bij Haas & Popi kunt u dagelijks terecht voor lunch, diner en borrel. De kaart bestaat voornamelijk uit gerechten bereidt met streek- en seizoensgebonden ingrediënten waarbij visgerechten de specialiteit van het huis zijn, maar ook voor de vegetariërs onder ons is er een ruim aanbod.

Naast het eten kunt u er genieten van een selectie Amsterdamse ambachtelijke biertjes. De wijnkaart bestaat uit wijntjes waarbij duurzaam hoog in het vaandel staat.

Zomer & Winter

Geniet van al het lekkers op de kaart terwijl u weg droomt op het ruime en zonnige terras met uitzicht op het nieuwe Strand IJburg. Wanneer de weergoden niet goed gezind zijn is het ook binnen goed vertoeven in een kleurrijke en laagdrempelige ambiance.

Lolaland

Behalve Haas & Popi huisvest het strandpaviljoen één van de vrijplaatsen van Lola. Lolaland biedt ruimte aan lokaal initiatief en stimuleert het creatief en maatschappelijk ondernemerschap.

In de ruimtes op de begane grond zijn organisaties gevestigd die stevig geworteld zijn in de wijk, in de toko gaan buurtkoks aan de slag en op de twee podia is plek voor jonge en oude artiesten van IJburg. Lolaland geeft IJburgers een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en biedt hun daarbij begeleiding en een professionele context.

Arrangementen

Op zoek naar een leuke en aparte invulling voor een (familie)feest, groepsborrel, teambuilding of bedrijfsuitje? Dan bent u bij Haas & Popi op de juiste plek! Al dan niet in combinatie met catering op maat.

Adres

Pampuslaan 501 Amsterdam

GPS

52.354562, 5.0171783

Telefoon

In de buurt


Op de kalender