Johan Cruyff College

Home » Onderwijs » Voortgezet Onderwijs » Johan Cruyff College

Het Johan Cruyff College is een school voor voortgezet onderwijs en gehuisvest in Flow Amsterdam in Amsterdam-Zuid. Een plek waar je kunt studeren en tegelijkertijd (top)sport kunt bedrijven. In de praktijk vaak een lastige combinatie.

Flexibele lesuren

Het Johan Cruyff College speelt hier handig op in met opleidingen op MBO-niveau waarbij flexibiliteit van de lesuren een grote rol spelen rondom je sportieve ambities.

Online colleges

Ook wanneer je i.v.m. sportieve verplichtingen in het buitenland vertoeft, hoef je niets te missen dankzij het aanbod van online colleges.

Meerdere vestigingen

Het Johan Cruyff College zit op meerdere locaties in het land. De vestiging in Amsterdam-Zuid is onderdeel van het ROC Amsterdam en heeft de beschikking over goede faciliteiten als een topsporthal.

Goed perspectief

De opleidingen bieden studenten een goede basis voor een vervolgopleiding in het hoger onderwijs. Zoals bijv. de HBO-opleiding Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy.

Bereikbaarheid

Het Johan Cruijff College is gehuisvest in Flow Amsterdam, een multifunctioneel gebouw tegenover Congrescentrum RAI, dichtbij de ring A-10 met goede verbindingen van het openbaar vervoer. Parkeren kan in de inpandige garage van Q-Park Flow.

Adres

Europaboulevard 13 1079 PC Amsterdam

GPS

52.34014027058, 4.8935092932084

Telefoon

In de buurt


Op de kalender