Rederij Prinsengracht

Home » Vrije Tijd » Rondvaart » Rederij Prinsengracht

Rederij Prinsengracht is een kleine, gezellige rederij in het hartje van Amsterdam en gevestigd aan de Prinsengracht. Persoonlijke aandacht en kwaliteit spelen bij ons een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het varen van boottochten met salonboten in Amsterdam en omgeving.

Historie

Rederij Prinsengracht is voortgekomen uit de Stichting Behoud Salonboot Avanti. Ooit opgericht door Vincent Horbach met de bedoeling van het instant houden van de Salonboot Avanti.

Salonboot Avanti

Een Salonboot gebouwd in 1909 door de werf van der Giessen in Krimpen aan de IJssel. De salonboot heeft een mooie geschiedenis. Sinds 2000 vaart de Salonboot Avanti met passagiers door de grachten van Amsterdam. Tot 2013.

Erkende Rederij

Vanwege het historische karakter en het nieuwe gewijzigde rondvaartbeleid werd door de gemeente Amsterdam een rondvaartvergunning toegekend aan de Salonboot Avanti. Voer Vincent Horbach voorheen nog als hobby door de grachten van Amsterdam. Heden ten dage vaart hij als uw reder en kapitein door de grachten van Amsterdam. Daarnaast is hij ook een van de initiatiefnemers van het Amsterdam Light Festival.

Arrangementen

Wilt u een boot huren in Amsterdam, bijvoorbeeld omdat u een vrijgezellenfeest, bruiloft, huwelijk of bedrijfsuitje heeft? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarnaast hebben wij de scherpste huurtarieven van heel Amsterdam! Heeft u bepaalde ideeën? Wij denken graag mee om de rondvaart zo prettig mogelijk te maken. Een paar voorbeelden van het aanbod:

  • Diner Cruise
  • Borrel Boot
  • BBQ Boot
  • Italiaanse Pasta Boot

Op verzoek en in overleg zijn er ook diverse opties voor entertainment aan boord om uw vaart van een feestelijk tintje te voorzien en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen!

Zomer & Winter

Dak open, dak dicht, ramen open, ramen dicht. Verwarming aan.

Salonboot Avanti vaart altijd!

Adres

Prinsengracht 648-1 1017 KV Amsterdam

GPS

52.3619352, 4.8921264

Telefoon

In de buurt


Op de kalender