Rederij Staets

Home » Vrije Tijd » Rondvaart » Rederij Staets

Rederij Staets is een aanbieder van comfortabele en exclusieve rondvaarten en vaararrangementen in en rondom de wateren van Amsterdam.

Van traditionele excursies langs de pareltjes van de stad zoals het werelderfgoed van de grachtengordel met zijn befaamde herenhuizen en de historische hotspots van de stad tot enerverende vaartochten langs de nieuwe skyline van de IJ-oevers, de Amsterdamse havens en de pittoreske Amstel.

Arrangementen op maat

Liever zelf de koers bepalen? Ook dat kan bij Rederij Staets. Er staan diverse arrangementen op het programma zoals een borrel of geheel verzorgde dinercruise maar in principe zijn alle opties bespreekbaar.

Feestje vieren

Een bruiloft vieren? Uw zakenrelaties verrassen? Een groepsborrel of bedrijfsuitje plannen? Alles is mogelijk.

Vloot

De vloot kenmerkt zich door modern vormgegeven schepen, fluisterstil en elektrisch aangedreven, die van alle gemakken en comfort zijn voorzien. Bij mooi weer kan het panoramadak geheel open.

Thuishaven

De thuishaven van Rederij Staets bevindt aan de Amstel, ter hoogte van de Hermitage, maar ook de locaties wat betreft om op- en af te meren zijn flexibel en naar wens aan te passen.

Adres

Amstel 51B 1018 EJ Amsterdam

GPS

52.3653667, 4.9017167

Telefoon

In de buurt


Op de kalender