Ripley's Attractie Amsterdam

Home » Kunst & Cultuur » Musea » Ripley’s Attractie Amsterdam

Ripley’s Amsterdam is een museum, attractie en rariteitenkabinet in één in het hart van de Amsterdamse binnenstad.

Te doen

Met een fantastisch Odditorium van 2000 vierkante meter zal het bezoekers van over de hele wereld verbazen en versteld doen staan.

De meer dan 500 voorwerpen in de fascinerende, ongelofelijke, en interactieve tentoonstellingen zullen zorgen voor vermaak voor het hele gezin: zoals een deel van de Berlijnse Muur, een echt gekrompen mensenhoofd, een ca. 7 meter hoge robot gemaakt van auto-onderdelen, een Peel auto, de kleinste auto ter wereld, virtual reality, en nog veel meer!

Ervaar de unieke verscheidenheid aan voorwerpen en voorstellingen in 19 unieke galerijen, inclusief een lounge en bewegend theater.

Regie in eigen hand

De onbegeleide rondleidingen waarmee je op je eigen tempo rond kunt kijken stellen je in staat om optimaal te genieten van de raarste attractie van Amsterdam.

Arrangementen

Voor groepen zijn er speciale arrangementen te boeken, bijv. een leuke invulling voor een schoolreis, bedrijfsuitje, (familie) feest etc. waarbij diverse opties mogelijk zijn voor catering op maat, de aankleding, entertainment en nog veel meer!

Lounge

Even tot rust komen en ontspannen kan in de lounge waar je kunt genieten van een snack, drankje, kopje koffie en niet te vergeten het schitterende uitzicht op de Dam, één van de grootste trekpleisters van de stad waar altijd wat te zien valt.

Museumshop

Daarnaast beschikt Ripley’s Amsterdam over een giftshop met allerlei souvenirs en memorabilia waarmee u uw vrienden/familie of natuurlijk u zelf kunt verrassen.

Adres

Dam 21 1012 JS Amsterdam

GPS

52.372541246152, 4.8935374419052

Telefoon

In de buurt


Op de kalender