SBK Amsterdam KNSM - Galerie 23

Home » Kunst & Cultuur » SBK Amsterdam KNSM – Galerie 23

SBK Amsterdam KNSM is onderdeel van Stichting Beeldende Kunst (SBK) en een combi van kunstuitleen en galerie.

De vestiging van SBK bij het KNSM-eiland in Amsterdam huisvest twee galeries, Galerie 1 met Hedendaagse Kunst en bij Galerie 23 vindt u Hedendaagse Afrikaanse Kunst.

Kunstuitleen, kunstadvies en kunstverkoop

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, is dé toonaangevende specialist op het gebied van kunstverhuur, kunstadvies en kunstverkoop voor particulieren, bedrijven en instellingen. SBK verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Vanaf € 6,75 per maand heb je toegang tot 40.000 kunstwerken en kun je onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met collectietegoed dat je tijdens het lenen opbouwt.

Visie & Missie

SBK wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. SBK biedt kunstenaars een podium om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong, aanstormend talent.

Ruime collectie

De imposante collectie omvat ruim 40.000 kunstwerken die behalve voor verhuur/verkoop ook regelmatig te zien zijn op lopende exposities, zowel in de galerie als op diverse kunstbeurzen en de overige vestigingen van SBK.

Virtuele tour

Tevens is er een uitgebreide online catalogus en digitale expozalen voor een unieke virtuele wandeling.

GPS

52.377240173097, 4.939860576083

In de buurt


Op de kalender