Sporthal de Bloemhof

Home » Vrije Tijd » Sport » Sportcentrum » Sporthal de Bloemhof

Sporthal de Bloemhof is een modern sportcomplex met een multifunctioneel karakter in Aalsmeer en beschikt over twee sportzalen.

Faciliteiten

De grote hal met een oppervlakte van 49×34 meter is door middel van scheidingswanden te delen in één, twee of drie afzonderlijke velden wat het uitermate geschikt maakt bij de organisatie van toernooien en/of grootschalige evenementen.

De kleinere hal heeft nog altijd een oppervlakte van 47×27 meter en voldoet aan de eisen voor de meeste binnensporten. De sportvelden beschikken over de standaard belijningen voor de meest gangbare sporten en de vaste tribune biedt plaats aan ruim 800 toeschouwers.

Het complex beschikt daarnaast over voldoende douche- en kleed faciliteiten, een vergaderruimte en bij sportcafé de Midi’s kan je terecht voor een natje en droogje.

Gebruik

Sporthal de Bloemhof wordt voornamelijk ingezet tijdens sportactiviteiten maar ook staan er regelmatig buurtactiviteiten en andere festiviteiten op de agenda.

Verhuur

Zowel de hal als het sportcafé bieden mogelijkheden tot huur voor de organisatie van evenementen, feesten, vergaderingen of andere groepsactiviteiten.

Adres

Hornweg 187 1432 GH Aalsmeer

GPS

52.271739941755, 4.7943599552845

Telefoon

In de buurt


Op de kalender