Used Products Amstelveen Rembrandtweg

Home » Vrije Tijd » Shoppen & Winkelcentra » Kringloopwinkel » Used Products Amstelveen Rembrandtweg

Used Products Amstelveen Rembrandtweg voor als je even krap bij kas zit of snel geld nodig hebt! Met meerdere filialen in Amsterdam & omstreken biedt de winkelketen Used Products wellicht een kans.

Used Products Amstelveen koopt en verkoopt duurzaam

Used Products Amstelveen verkoopt, verpand en koopt producten in. Niet alleen nieuwe producten maar ook gebruikte producten. Denk hierbij aan producten zoals smartphones, tablets, gadgets, laptops, camera’s, tv’s, audio, en veel meer.

Duurzame ontwikkeling

Steeds meer staat men er bij stil hoe belangrijk het is om bewuste keuzes te maken en dus ook bewust te kopen. Waarom zou je ook niet kiezen voor een gebruikt product? Een product wat nog heel wat jaren heeft te gaan. Hiervoor ben je bij Used Products Amstelveen aan het juiste adres.

Een groene keuze

Niet alleen ben je met hergebruiken goed bezig voor het milieu, denk aan alle grondstoffen, energie en onnodige productie die kan worden uitgespaard maar ook ben je aardig voor je eigen portemonnee.

Waarom zou je een nieuw product kopen als je een tweede leven kunt geven aan een product wat prima functioneert?
Onze kwaliteit staat vooraan. Wij testen onze producten uitvoerig en leveren garantie. Als een product dan écht zijn tijd heeft gehad, wordt deze gerecycled.

Ook wanneer je bij ons een product komt aanschaffen, ruilen wij graag je oude product in. Inruilen is duurzaam. Geef een product de kans op een tweede of misschien zelfs wel een derde of vierde leven.

Samen voor een duurzame oplossing. Kom bij ons langs in de winkel op de Rembrandtweg in Amstelveen of bezoek onze webshop:

Cash

Je kunt er terecht met je (waardevolle) eigendommen die na taxatie worden omgezet in baar geld, cash.

Onderpand of verkoop

Dit kan een definitieve verkoop zijn waarbij je afstand neemt van je eigendom, maar er zijn ook mogelijkheden om je spullen na een afgesproken periode weer terug te kopen, een soort van pandjeshuis dus.

Lokaal & Online

Een breed aanbod van artikelen bestemd voor de verkoop is te bezichtigen in de vitrines van de filialen, maar ook is er een webshop om artikelen online te bestellen.

Waar

Used Products heeft filialen door heel Nederland, de vestiging in Amstelveen bevindt zich aan de Rembrandtweg bij Winkelcentrum Stadshart. Parkeren kan voor de deur en in de buurt maar is wel betaald.

Adres

Rembrandtweg 145 1181 GG Amstelveen

GPS

52.305477638437, 4.861529472706

Telefoon

In de buurt


Op de kalender