Oedipus Brewing

Zin in een beetje leven in de brouwerij? Bij Oedipus Brewery in Amsterdam-Noord helpen ze je graag op weg!

Geniet van de huisgebrouwen biertjes in een industriële setting en ongedwongen sfeer zowel binnen als buiten op het terras.

Gevarieerd aanbod

Het assortiment biertjes bestaat onder meer uit Ale, Stout, Bock, Tripple en wisselende, seizoensgebonden biertjes op fles.

Proeverijen

Daarnaast is er een aanbod van diverse proef arrangementen waarbij je naast het proeven van diverse biertjes ook meegenomen wordt achter de schermen van de brouwerij en van dichtbij het proces leert kennen van het bierbrouwen. Ook zijn er mogelijkheden in combinatie met een diner. Wellicht een leuke invulling voor een feestje, date, evenement of bedrijfsuitje.

Eten

Trek gekregen? Bij Oedipus is ook gedacht aan een goede bodem voor de maag waarbij een nauwe samenwerking is met de Beef Chief. Tijdens de openingstijden van de taproom kun je er genieten van diverse burgers waarbij ook aan de vegetariër is gedacht.

Waar

Het proeflokaal van Oedipus is gevestigd aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam-Noord, vlakbij de Jumbo Foodmarket en de Kromhouthal. Er zijn mogelijkheden om te parkeren op loopafstand (betaald) en diverse haltes van het Openbaar Vervoer.

Adres

Gedempt Hamerkanaal 85 1021 KP Amsterdam

GPS

52.3838175, 4.9210082

Telefoon

Opening Hours

Maandag

x

Dinsdag

x

Woensdag

x

Donderdag

17.00 – 22.00 uur

Vrijdag

14.00 – 23.00 uur

Zaterdag

14.00 – 23.00 uur

Zondag

14.00 – 23.00 uur

In de buurt


Op de kalender