Waterspeelplaats Speeleilanden Amsterdamse Bos

Home » Vrije Tijd » Recreatie » Waterspeelplaats Speeleilanden Amsterdamse Bos

De Waterspeelplaats in het Amsterdamse Bos, ook wel bekend als de Speeleilanden, is in de zomermaanden een populaire plek voor kinderen.

Grote Speelvijver

De eilandjes in de Grote Speelvijver vormen de spil waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, zwemmen, klauteren en ontdekken!

Via de avontuurlijke loopbrug, het trekpontje of toch maar met de kabelbaan naar de overkant? De kinderen weten hier wel raad mee en verveling is dan ook ver te zoeken!

Bent u op zoek naar een leuke en actieve invulling tijdens een zomerse dag of wellicht een onvergetelijk kinderfeestje? Dan is dit zeker een aanrader!

Horeca

Honger of dorst gekregen? Op loopafstand van de Speeleilanden bevinden zich diverse horecagelegenheden waar u terecht kunt voor een snack, ijsje, softdrink of een bakkie koffie.

Activiteiten in de buurt

In de directe nabijheid zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven die u kunt combineren met een dagje naar de Speeleilanden in het Amsterdamse Bos:

Bereikbaarheid

De Waterspeelplaats en Speeleilanden bevinden zich nabij de Grote Speelvijver aan de De Duizendmeterweg in het Amsterdamse Bos. Goed bereikbaar met de fiets en voor wie met de auto komt is er een ruime parkeerplaats op loopafstand.

Adres

De Duizendmeterweg 6 1182 DC Amstelveen

GPS

52.3215406, 4.8276456

In de buurt


Op de kalender