Blijburg aan Zee

Home » Vrije Tijd » Recreatie » Stadsstrand » Blijburg aan Zee

Update

Met ingang van oktober 2018 is Blijburg aan zee gesloten… Dit vanwege bouwactiviteiten en stadsuitbreiding van het nieuw te verrijzen Strandeiland. Of Blijburg daar ooit weer terug komt is nog niet bekend. Het strandpaviljoen van Blijburg was een periode het domein van de nieuwe uitbater: Haas & Popi. Deze zijn inmiddels ook gestopt en even verderop het strand kunt u nu terecht bij het horeca etablissement van de Japanner.

Blijburg aan zee is een zandstrand aan het uitgestrekte IJmeer, nabij het oostelijke deel van de IJburg Eilanden en ondertussen bekend om zijn ontspannen sfeer en laagdrempelige karakter.

Een plek voor ontspanning en entertainment, een borrel en lekker eten.

Actieve agenda

De kalender staat iedere zomer garant voor live-music, culturele evenementen, festivals en DJ’s waar je tot ’s avonds laat bij het kampvuur van kunt genieten.

Ruim strandpaviljoen

Sinds de zomer van 2015 op een nieuwe stek, zo’n 300 meter verderop met een nieuw en ruim paviljoen voorzien van een gezellige bar, meer oppervlak en zonnige terrassen beneden en boven.

De keuken van het strandpaviljoen kent een gevarieerde kaart waarbij duurzame en biologische ingrediënten de smaak bepalen.

Kapel

Voor wie op zoek is naar een unieke trouwlocatie.

Ook de trouwkapel ontbreekt niet en er zijn vele opties om je bruiloft, (familie)feest, lunch, borrel, bedrijfsuitje of ander evenement een aparte invulling te geven voor een onvergetelijke dag.

Adres

Pampuslaan 501 1087 HP Amsterdam

GPS

52.354562, 5.0171783

Telefoon

In de buurt


Op de kalender